پیشگیری از سرطان با چای

نوشیدن چای  چقدر خطر مبتلا به سرطان تخمدان راکاهش می دهد

محققان اظهار می‌کنند که مصرف چای و آب‌پرتقال می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان تخمدان را تا یک‌سوم کاهش دهد. مطالعه انجام‌شده توسط دانشمندان دانشگاه ایست آنجلیا نشان می‌دهد که زنانی که در رژیم غذایی خود از غذاهایی با ترکیبات آنتی‌اکسیدانی چون چای، سیب و مرکبات استفاده کرده‌اند، با ریسک کمتری از رشد تومورهای تخمدان مواجه بودند. این کاهش برای دسته‌های مختلف، از جمله کسانی که چای نوشیده یا مقادیر زیادی آب مرکبات، به‌ویژه پرتقال، مصرف کرده‌اند، به میزان‌های متفاوت اندازه‌گیری شده است 31درصد برای نوشیدن چای و 21 درصد برای مصرف آب مرکبات مهمی است تا زنان بتوانند به موقع اقدامات پیشگیانجادهند.

مطالب این محققان نشان می‌دهند که فلانوئیدها از توانایی حفاظتی در برابر سرطان تخمدان برخوردار هستند، از جمله اینکه بهبود عملکرد رگ‌های خونی را تقویت کرده و از التهاب جلوگیری می‌کنند. منابع اصلی این ترکیبات شامل چای، مرکبات و آب میوه‌ها می‌باشند. سبک زندگی سالم با غذای مناسب و ورزش منظم نیز می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به این نوع سرطان کمک کند. ضمناً بررسی پیشینه خانوادگی از جمله اقدامات مهمی است تا زنان بتوانند به موقع اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

0/5 (0 نظر)
فایقی

Recent Posts

خواص چای ترش‌ (خلاصه‌)+مضراتی‌که باید بدانید

خلاصه چای ترش چای ترش، با رنگ قرمز جذاب و طعم منحصر به فردش، از…

10 ماه ago

خواص پنیر صبحانه، انواع، کاربرد، مضرات

مطلب زیر یک متن کامل دربارهٔ خواص، انواع، کاربرد، مضرات و فواید پنیر صبحانه است…

2 سال ago

خواص برنج برای سلامتی انسان

برنج: میراثی از زمین کشاورزی با خواص بی‌شمار برنج یکی از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین غلات…

2 سال ago

تأثیرات شگفت‌انگیز عسل بر سلامتی انسان

مقدمه: عسل به عنوان یکی از محصولات طبیعی با خواص درمانی و مفید برای سلامتی…

2 سال ago

تحقیقات تخصصی خواص برگ الوئه ورا

**در مورد خواص برگ الوئه** برگ الوئه یکی از گیاهانی است که از نظر خواص…

2 سال ago

بالا بردن آگاهی از کلسترول: اثرات، منابع، و راه‌های کنترل

**کلسترول: اثرات، منابع، و راه‌های کنترل** کلسترول یکی از مهم‌ترین مواد موجود در بدن انسان…

2 سال ago