نوشیدن چای چقدر خطر مبتلا به سرطان تخمدان راکاهش می دهد
محققان اظهار میکنند که مصرف چای و آبپرتقال میتواند ریسک ابتلا به سرطان تخمدان را تا یکسوم کاهش دهد. مطالعه انجامشده توسط دانشمندان دانشگاه ایست آنجلیا نشان میدهد که زنانی که در رژیم غذایی خود از غذاهایی با ترکیبات آنتیاکسیدانی چون چای، سیب و مرکبات استفاده کردهاند، با ریسک کمتری از رشد تومورهای تخمدان مواجه بودند. این کاهش برای دستههای مختلف، از جمله کسانی که چای نوشیده یا مقادیر زیادی آب مرکبات، بهویژه پرتقال، مصرف کردهاند، به میزانهای متفاوت اندازهگیری شده است 31درصد برای نوشیدن چای و 21 درصد برای مصرف آب مرکبات مهمی است تا زنان بتوانند به موقع اقدامات پیشگیانجادهند.
مطالب این محققان نشان میدهند که فلانوئیدها از توانایی حفاظتی در برابر سرطان تخمدان برخوردار هستند، از جمله اینکه بهبود عملکرد رگهای خونی را تقویت کرده و از التهاب جلوگیری میکنند. منابع اصلی این ترکیبات شامل چای، مرکبات و آب میوهها میباشند. سبک زندگی سالم با غذای مناسب و ورزش منظم نیز میتواند به کاهش خطر ابتلا به این نوع سرطان کمک کند. ضمناً بررسی پیشینه خانوادگی از جمله اقدامات مهمی است تا زنان بتوانند به موقع اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.